Blog Else Marie

Wat een jaar!

2021 was een bijzonder jaar. Voor iedereen natuurlijk door corona. Veel dingen die anders moesten of niet door konden gaan. Ook wij hebben ons aangepast aan de situatie. Onze vakantie zag er anders uit dan we normaal doen. Zo gaan we meestal in de winter nog een weekje naar de zon, maar dat kon nu niet.

 

In juli zijn Arnold en ik getrouwd! Ook anders dan we eigenlijk wilden, maar het was een geweldige dag en het feest komt wanneer het weer kan. 

Op creatief gebied was het gebrek aan feestjes en activiteiten wel positief.  Ik had veel meer tijd om creatief bezig te zijn!

In maart heb ik mijn eerste spinnewiel gekocht, een klein schattig scheepertje op marktplaats. We moesten er wel voor naar Almere maar wat was ik blij! Inmiddels is mijn wieltje knalroze en heb ik nog 2 spinnewielen aan mijn collectie toegevoegd.

 

Wat vond (en vind) ik het heerlijk om uit te zoeken hoe het werkt, hulp te vragen en te experimenteren! 

En wat was de geur van schaap in huis wennen;)

Ik ben bij een aantal wolmarkten geweest en daar heb ik leuke contacten opgedaan met mensen die ook een passie voor spinnen hebben. Er ontstaan leuke samenwerkingen! Ook Facebook helpt met in contact komen met bijzondere mensen. Zo heb ik een middag een vacht gevilt bij een "Facebook vriendin!

Ook op haak en brei gebied ben ik lekker bezig. Ik schrijf blogs op Breiclub.nl wat ik ook erg leuk vind om te doen. Voor Knottenwol haak en brei ik op verzoek, nieuwe of vernieuwde patronen waar foto's  van gemaakt kunnen worden voor op hun site. 

In de loop van het jaar werd mijn wens om een webshop te openen steeds concreter. Maar hoe? Gelukkig heb ik een hele handige man en hij heeft een opzet voor mijn website gemaakt. Vervolgens heb ik nog maanden getwijfeld en uitgesteld.

 

Na een spin week in België heb ik de knoop doorgehakt en ben ik aan de slag gegaan met mijn site. Een naam verzinnen, producten bedenken om te verkopen, de webshop inrichten. Ook mocht ik een domeinnaam kiezen, zo cool!

Inmiddels ben ik dus online en zit boordevol nieuwe ideeën!

Houd de site dus in de gaten!

Liefs Else Marie 

P.s Ik heb de verzendkosten aangepast.

 

 

 

© 2021 - 2024 Something Else by Else Marie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel