Blog Else Marie Januari '22

2022 Is begonnen!

Binnenkort gaan we de zolder verbouwen, dus we zijn druk bezig met uitzoeken, opruimen en slopen. Wat een klus! Een mooi moment om alles goed te sorteren en op te bergen. We hebben ook nog een vliering waar ook wat orde in aangebracht kon worden.

 

Ik bewaar mijn schapen en alpaca wol daar. Niet erg "mottenproof" dus ik heb grote plastic opbergbakken gekocht om ze in op te slaan. 8 bakken vol wol! Oeps! Voorlopig maar geen nieuwe wol kopen. Eerst maar eens wat verwerken.

Ik heb dus mijn kaardmolen maar weer tevoorschijn gehaald en wat "vuile" wol gewassen. Het is een leuke hobby, maar het kost veel tijd en ruimte. Nu staat er dus weer een kaardmolen op de keukentafel. Als de wol droog is kan ik het kaarden en daarna eventueel kleuren en spinnen. Het is zo gaaf om het hele proces door te lopen. Van een beetje smoezelige vacht met strooitjes en al tot een prachtige fluffy batt die spin klaar is! Het kleuren is ook zo leuk. Ik heb een idee in mijn hoofd wat ik omzet tot een kleuren pallet. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld bloesem.  Ik bedacht de kleuren erbij: roze in verschillende tinten, groen een beetje wit en bruin. En dan aan de slag. Het is altijd erg mooi om te zien dat wat ik in mijn hoofd heb ook echt lukt!

Nu nog even een omslag sjaal afbreien die binnenkort in de shop komt en dan deze prachtige wol spinnen!

Ik ben druk bezig met verschillende nieuwe artikelen voor in de shop. Neem af en toe een kijkje, dan mis je niks!! 😉

Liefs, Else Marie 

 

© 2021 - 2024 Something Else by Else Marie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel