Blog Else Marie Maart '22

Het is alweer maart! Het is druk op wol gebied, de eerste schapen zijn alweer geschoren. Begin van de week heb ik wat vachten van het Drents Heideschaap opgehaald bij het Goois natuurreservaat. Ik mocht ook even bij de lammetjes kijken! Zo leuk, die kleine wollige springertjes! De vachten ga ik spinnen en er kussens van breien met de lokken van de vacht er in verwerkt. Deze worden verkocht tijdens het schaapsscheerdersfeest op 5 juni! 2 april ga ik naar Wollig landleven. Vooral om inspiratie op te doen, netwerken en kijken hoe anderen met een kraam op de markt staan. Ook ben ik op 8 en 9 juli in Balloo om mijn collega's Marieke van FairyTAIL Fibers en Bregje van Studio Spintol te helpen.

Er staat ook nog een week spinnen op het chateau in Cortils op de planning! 

Ondertussen ben ik ook druk met het uitbreiden van de webshop. Dus druk aan het kleuren, spinnen, haken en breien. Volgende week ga ik nieuwe artikelen op de foto zetten voor op de website.

Ook al klinkt het alsof ik heel druk ben heb ik nog tijd om voor Graag Gemaakt! aan de slag te gaan! Dus heb je iets leuks gezien wat je graag wil maar niet zelf kan maken, neem contact met me op. Leuke sites zijn bijvoorbeeld: bijtanteroos.nl, knottenwol.nl, wolplein.nl en mevrouwkleur.nl. Als je op Google haak en breipakket intypt vind je heel veel sites!

Er zijn weer heel veel nieuwe voorjaar en zomer pakketten beschikbaar!

Liefs Else Marie 

 

 

© 2021 - 2024 Something Else by Else Marie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel