Blog Else Marie maart '24

Wat is er veel gebeurd de afgelopen tijd!

Het afgelopen marktseizoen was weer erg leuk, ik heb veel mensen wéér gezien en veel nieuwe mensen mogen ontmoeten! Zo rond september/ oktober begint voor mij de "winterstop."  Ik sta dan niet meer op markten en werk dan aan nieuwe ideeën, voorraad maken: handgeverfde lontwol ( ik zeg liever handgekleurde lontwol vind ik leuker klinken..)art batts, gekaarde batts, project tassen en nieuwe producten maken. De webshop wordt ook weer aangevuld. Ook verwerk ik in de winter ruwe vachten: deze sorteer ik, was en sommige kleur ik. Deze winter heb ik bijna 2 vachten Swifter verwerkt en daar een vloerkleed van gemaakt. Erg leuk geworden!

Dit jaar kwam het erg goed uit want we hebben een huis gekocht!

Eind november hebben we de sleutel gekregen en zijn hard aan de slag gegaan om er eind december in te trekken!

Het fijne van dit huis is dat ik mijn eigen wolatelier heb! Inmiddels is de verfkeuken geïnstalleerd en heb ik de eerste lontwollen gekleurd!

Ik deel mijn atelier voorlopig nog met Arnold (mijn man) omdat hij ook een werkplek nodig heeft.

Maar ik ben er nu al erg blij mee. Er komen nog 2 kasten en dan kan ik alles inrichten, het staat nu nog een beetje vol met dozen.

Wij zijn echt heel erg blij met ons nieuwe plekje!

Zo langzamerhand ben ik dus weer nieuwe lontwollen aan het kleuren en wol aan het verven voor de art batts.

Ook de webshop bestellingen gaan gewoon door en ik ben begonnen met een spin opdracht. Het verwerken van 2 ruwe vachten tot bolletjes wol, erg leuk maar ook veel werk. 1 Vacht sorteren kost bijna 2 dagen en dan moet het nog gewassen en gekaard worden voor ik het kan spinnen.

Voor komend seizoen heb ik weer een leuk nieuw artikel! 

Op social media: Facebook en Instagram kun je Something Else by Else Marie volgen! Kijk ook eens in de agenda, daar vind je de data van markten waar ik sta. Deze wordt steeds aangevuld met nieuwe data en plaatsen.

Als het wol atelier klaar is zal het ook mogelijk zijn om mijn atelier op afspraak te bezoeken en te winkelen!

 

Tot snel!

Liefs Else Marie 

© 2021 - 2024 Something Else by Else Marie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel